Bitcoin koers bijna 19.000 dollar | Ethereum (6%), Chainlink (7%) in het groen | Analyse #253

Bitcoin nadert hoogtepunt, Ethereum en Chainlink doen het fantastisch en hoe gaat het eigenlijk met andere markten? πŸ“ˆ Abonneer voor het laatste nieuws en de koers: http://bit.ly/btcdirect_sub

00:00 Intro
00:25 Bitcoin op weg naar 19.000 dollar?
05:10 Zo dichtbij is de allerhoogste koers ooit
09:28 Ethereum knalt door weerstand
11:39 Wat verwachten we van Ethereum?
12:10 Ook een goede dag voor Chainlink!
14:11 De waarde van de dollar blijft zakken
15:09 Goud in dalende lijn
15:55 Aandelenmarkt in het rood
16:33 Nederlandse aandelenmarkt beweegt nauwelijks
16:57 Outro
—–
Meer van BTC Direct?
βœ… Koop crypto: https://btcdirect.eu
βœ… Krijg 5 euro bitcoin: https://btcdirect.eu/nl-nl/blox-video
βœ… Cryptonieuws: https://nieuws.btcdirect.eu
βœ… Facebook: https://facebook.com/btcdirect/
βœ… Telegram: https://t.me/btcdirect
βœ… Twitter: https://twitter.com/btcdirect
βœ… Instagram: https://instagram.com/btcdirect.eu/
βœ… Abonneer youtube: http://bit.ly/btcdirect_sub
βœ… Nieuwsbrief: http://bit.ly/subnewsbtc

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van de bitcoin, de koers van de litecoin, de koers van de ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!

#btcdirect #bitcoin #ethereum #cryptocurrency #chainlink

21 Comments

  • Heb al langer m’n gedacht van dit & sommige andere kanalen, heb niets tegen bitcoin maar er bestaan meerdere projecten met veel hoger rendement op zowel korte alsook langere termijn. Ooit zullen al die BTC-maxi’s het beseffen en beetje beteuterd achterblijven, lol.

  • @freedentists ze investeren liever in de eerste auto/btc dan gemiddelde auto van nu/ xrp het zijn zwaare maxi’s die blijven hangen maja he merken het snel genoeg ^^

 1. XRP wordt doodgezwegen, hypocrieter kan je niet zijn vandaag, je gaat XRP niet eeuwig kunnen verstoppen. Het is hier gewoon een bitcoin-show, kom niet wenen van zodra de alts er echt aan gaan beginnen.

 2. One of the most promessing DLT is definitely Hedera Hashgraph.
  Mike Maloney has a very good video about this exciting new DLT.
  From Bitcoin To Hedera Hashgraph (Documentary) Hidden Secrets Of Money Episode 8
  https://www.youtube.com/watch?v=SF362xxcfdk&list=PLE88E9ICdiphYjJkeeLL2O09eJoC8r7Dc&index=9&t=0s

  Far better then Ethereum, Ripple in fact it is a revolution!
  For more info check there site http://www.hedera.com.
  Also check the youtube channels
  – The Monetary Reset for the forum and bull case video’s.
  – Hedera Hashgraph
  Also take a look at the council members https://www.hedera.com/council

 3. Zou Axel morgen niet een leuk dansje kunnen doen om te vieren dat XRP 36% gestegen is en het lekker verder willen ophypen? πŸ˜€

  • Wat wil je verkopen? Altcoins zou ik gebruiken om mee te traden en Bitcoin om in te investeren. Sommige mensen gebruiken de oude regel: verdubbelt de coin, dan verkoop je de helft. Voor Bitcoin breekt nu een moeilijk punt aan, want binnenkort wordt ATH verbroken en zijn er dus geen gegevens over weerstandsniveau’s. Op een verkeerd moment verkopen, zou kunnen betekenen dat je duurder weer moet kopen en dit zou volgend jaar wel om sprongen van enkele 1000-en euro’s kunnen gaan! Of je verhoogt telkens je stop loss/limit en bent uiteindelijk tevreden met je winst. Er dienen zich dan vrijwel altijd wel weer mogelijkheden voor om opnieuw (in andere coins) in te stappen.

 4. Vind dit best wel een leuk kanaal maar dat je geen XRP noemt terwijl dat de meest opvallende is vandaag van de coins die echt wat betekent in de blockchain wereld vind ik onbegrijpelijk. Ben geen XRP maxi investeer ook in BTC en ETH etc. Hoop dat jullie hierop terug komen en in t vervolg gewoon benoemen wat er echt toe doet anders zal ik dit kanaal niet langer meer volgen.

 5. Ik snap sommigen wel over XRP, maar ik zou liever Bitcoin een paar jaar op een Ledger zetten dan XRP. Bitcoin gaat de komende 1-2 jaar helemaal los, 100k zal de ondergrens zijn en als het helemaal gek gaat (als er een “tekort” aan Bitcoin ontstaat), dan zou het eindstation in 2022 best rond 1 miljoen dollar kunnen liggen, niets is onmogelijk. Ik vind XRP zelf een shitcoin (komt denk ik omdat ik er alleen maar geld mee heb verloren), maar daarom zou deze best naar 3 tot 5 dollar kunnen gaan. Zelf denk ik dat de huidige parabolische stijging komt door wat vaste holders bij Ripple, zij hebben het balletje aan het rollen gebracht. Iedereen gaat nu de grafieken bekijken en vergelijken met 2017 en denken dan, hΓ©, dat gaat dezelfde kant op, dus instappen maar. Ik gun iedereen 10x, maar ik sla over, ik vertrouw het niet helemaal en zal na de Bitcoinrun (als Bitcoin 80% instort) in wat andere altcoins stappen.

 6. En aan alle altcoinbezitters: het ziet er mooi groen uit dit weekend (vrijwel alles flink in de plus, alleen Waves in de uitverkoop), maar de kans dat er voor een half december een grote sell off van Bitcoin komt is groot, dus mocht Bitcoin 15-30% naar beneden gaan (35-40% zoals in vorige bull runs verwacht ik niet), schrik dan niet dat de alts 30-60% inklappen, dus vergeet niet stop loss te plaatsen. πŸ˜‰ En wanneer die dip precies komt, dat weet niemand, maar waarschijnlijk op een moment waarop die niet verwacht wordt. En tot slot: wees niet te greedy en wees blij met de winsten die je gemaakt hebt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*